Foto-galeri

Wow, nuk do ta besoni! 20 njerëzit që ndryshuan rrënjësisht me rënien në peshë

20:00 - 27.06.20 Gazeta Shqiptare

Ndonjëherë ka një mospërputhje midis vendit ku je dhe vendit ku dëshiron të jesh.Njerëzit në këtë shkrim vendosen së ndaluri, duke ëndërruar për atë që dëshironin të ishin. Ata gjetën guximin që të ngriheshin në këmbë dhe të bënin ndryshimin e rëndësishëm në jetën e tyre.

Pasi vendosën që të humbnin kilogramët e tepërt, tani ata janë në rrugën e tyre të duhur. Shikoni fotot dhe nuk do t’u besoni syve për ndryhimin rrënjësor.

 

ed3ff65a4983e9f1b520019c2b 2a4ba2557e982d19a073b286f8 7c4c99512c99277365b40a5d9e 9f526a548e8ecb706b83d19041 61e22d53b6bd5d9a292577d23e 78a63656be8f6ae18976d3657c 86ffc754b8ac7685b0423549da 776cbf5fc39a79ef4d7aba793d 790cd95ac0a2056353da8bb635 0895ea5016891c63f989e376e6 15031c5d20a7f67ec4f0dfdab5 95179c5616b8e49522a84d3208 a5ecf25ae3b26fac30d515b38d b6745c574ba5af2802a64bc7ef ce04aa57f699fb15ca2e879b4e ce19ad5237a3c24c5f9f67460b d0d53d5a91bb957d27623ca436 e0b89954d1b890efa6759978d5 e3d5e553d6909d7da0171e8b30 eb82e25fd9b8f5e1bd51096165
<
>

Shfaq Komentet (0)

Shkruaj nje koment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

* *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.