Këndi i njoftimeve

Njoftim ankandi

00:00 - 26.01.21 Gazeta Shqiptare

Zyra përmbarimore Best 2010Më datë 30 janar 2021 nga ora.08.00-ora.16.00 tek kjo zyrë përmbarimore do të shqyrtohen ofertat për ankandin e 3-rë për shitjen e pasurisë  së “MUSHIQI” shpk të ndodhur në L.13, ZK 8518, Plazh, Durrës.

Pasuria përbëhet nga dy dyqane (gjithsej rreth 245 m²) dhe tre apartamente (gjithsej rreth 245 m²) dhe mbi këto prona nuk rëndon barrë hipotekore apo nuk janë të kufizuara nga detyrime të tjera.

Çmimi fillestar për çdo apartament do të jetë 30000 lek/m², ndërsa çmimi fillestar për dyqanin do të jetë 41600 lek/m².

Shfaq Komentet (0)

Shkruaj nje koment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

* *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.