Inceneratorët, paralajmëron Arben Kraja: Ata që kanë përgjegjësi do të vendosen përpara ligjit!

Kreu i SPAK, Arben Kraja në një intervistë për Zërin e Amerikës ka deklaruar se hetimet për aferën e  inceneratorëve do vazhdojnë deri në fund. Ai u shpreh se po punohet për dosjet, po mblidhen prova dhe ata që kanë përgjegjësi do të vendosen përpara ligjit. “Çështja e inceneratorëve është komplekse sepse janë përfshirë shumë … Continue reading Inceneratorët, paralajmëron Arben Kraja: Ata që kanë përgjegjësi do të vendosen përpara ligjit!