AKTUALITET

“Kryeministri që kemi ne është më i miri në botë”/ Pensionistja nga Durrësi: Rinia është shumë e lumtur, e gëzume

15:21 - 06.08.22 Gazeta Shqiptare
GSH APP Get it on Google Play

Në një koncert të organizuar nga bashkia e Durrësit, një qytetare nuk i ka kursyer lavdet për kryeministrin Edi Rama. Ajo thotë se ai është më i miri në botë së bashku me qeverinë.
Ndër të tjera pensionistja thotë se populli “është” se i “jep ai drejtim”. Ajo shton se rinia është shumë e lumtur dhe e gëzuar dhe se punë ka të duash.

Ndër të tjera ajo thotë se puna s’ka tangërllik dhe kushdo që do të fitojë bukën e gojës, të shkojë të punojë.

“Kryeministri që kemi ne është më i miri në botë. E gjithë qeveria. Tani të dal edhe te politika. Se i jep drejtim ai, që jemi ne. Për rininë duhet të bëhet më shumë po ka sa të duash për rininë. Rinia është shumë e lumtur, e gzume. Punë ka sa të duash zemër. Puna s’ka tangërllik. Do me hongër bukë, shko puno!”-shprehet gruaja për kamerat.


Shfaq Komentet (1)

Leave a Reply to Ervin Qerimi Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.