BLUETOOTH

Paga e Tom Cruise nga filmi “Top Gun: Maverick” është edhe më e lartë nga sa menduam të gjithë

18:49 - 09.08.22 Gazeta Shqiptare
GSH APP Get it on Google Play

Tom Cruise ka qenë i famshëm pothuajse gjatë gjithë jetës sonë, kështu që po: Ai tipi është i pasur. Dhe jo vetëm-milioner i famshëm- i pasur. Tom vlen mbi gjysmë miliardë dollarë falë karrierës së tij të gjatë si A-lister i përhershëm. Ky njeri ka qenë në disa nga filmat me fitim më të madh të të gjitha kohërave, që është burimi i tij kryesor i të ardhurave, pasi padyshim që ai nuk është këtu duke bërë spon-con. Le ta zbërthejmë film pas filmi dhe le të bëjmë një spirale të qartë për pasurinë e tij, apo jo?
Fitimet e filmit të Tom Cruise

Biznes i rrezikshëm (1983)

75,000 dollarë (Shënim: ky ishte roli kryesor i Tomit, kështu që paga e tij ishte më e ulëta për një A-lister.)

Legjenda (1985)

500,000 dollarë

Top Gun (1986)

2 milionë dollarë

Koktej (1988)

3 milionë dollarë

Days of Thunder (1990)

9 milionë dollarë

Larg dhe Përtej (1992)

13 milionë dollarë

Disa njerëz të mirë (1992)

12 milionë dollarë

Firma (1993)

12 milionë dollarë

Intervistë me Vampire (1994)

15 milionë dollarë

Ju thjesht nuk jeni gati. Tom fitoi 70 milionë dollarë të raportuara për filmin e parë Mission Impossible dhe 75 milionë dollarë për Mission Impossible 3, kryesisht falë krediteve të producentëve. Por filmi i tij më fitimprurës u fut në mes tyre: Mission Impossible 2. Tom me sa duket fitoi 100 milionë dollarë për këtë film falë marrëveshjeve të fundit dhe fitoi të njëjtën gjë për Luftën e Botëve të vitit 2005.


Shfaq Komentet (0)

Shkruaj nje koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.