“Luarasi”, në “Work & Study”/ Aelita Mani: Punojmë për krijimin e elitave të profesionistëve

Voltiza Duro – Pjesë e panairit “Work & Study” 2018 është edhe institucioni elitar i arsimit të lartë në vend, Kolegji Universitar “Luarasi”. Gjatë këtyre ditëve, ekspertët e këtij universiteti kanë prezantuar për qindra gjimnazistë e studentë të interesuar, sukseset dhe arritjet e deritanishme, si dhe programet dhe risitë për Fakultetin e Ekonomisë e Drejtësisë. … Continue reading “Luarasi”, në “Work & Study”/ Aelita Mani: Punojmë për krijimin e elitave të profesionistëve