20 vite me pare

20 VITE ME PARE – 5 Dhjetor/ Pollo: Ja milionat që mori Berisha

07:00 - 05.12.19 Gazeta Shqiptare
GSH APP Download on Apple Store Get it on Google Play
  • Rivali zbulon të fshehtat e liderit

 Pollo: Ja milionat që mori Berisha

“Ku i keni çuar qindra mijë dollarë të mbledhura për ndërtimin e një TV pranë PD?
“Sa keni përfituar nga 100 mijë dollarët që familjarët tuaj kanë tërhequr nga ‘Gjallica’, pak ditë para falimentimit”

“Cila është pjesa juaj në bashkëpronësinë e një familjari të afërm në një firme sigurimesh”

“Çmund të thoni për pasuritë e blera me 1 milionë USD nën emrin e njerëzve tuaj të afërt në Bruklin, Neë York?”

“Nuk ka qenë pollo anëtar për 20 vjet I PPSH”

  • Speciale

Paktet sekrete mes Tiranës dhe UÇK

Duhej të shkatërroheshin kanalet e furnizimit të armatimit të prapavijës ushtarake dhe mbi të gjitha duhej të shkatërrohej organizimi politik i UCK-së. Të treja keto ishin të lidhura ngushtë…

 

 


Shfaq Komentet (0)

Shkruaj nje koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.