Këndi i njoftimeve

NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE / INXHINIER NDËRTIMI

16:19 - 14.12.20 gsh.al

DETYRAT KRYESORE: • Harton dhe ndjek grafikun e punimeve sipas projektit dhe planit të organizimit;
 • Përpilon dhe kontrollon të gjithë dokumentacionin tekniko-ligjor në objekt, si ditar objekti, proces-verbale, libreza masash, situacione, akte piketimi e kontrolli etj;
 • Kontrollon cilësinë dhe çështjet e sigurisë në kantier, si dhe sigurohet se të gjitha rregullat po zbatohen sipas rregullores dhe ligjeve në   fuqi;
 • Aprovon të gjitha materialet që implementohen në kantier;
 • Sigurohet për zbatimin e punimeve në përputhje me politikën e menaxhimit të cilësisë të kompanisë;
 • Merr në dorëzim punimet e zbatimit dhe kryen inspektime të rregullta në mënyrë periodike;
 • Përgatit listën e punimeve që kanë mangësi ose janë të papërfunduara, si pjesë e procesit të kolaudimit;
 • Zbaton me rigorozitet të kontratat e sipërmarrjes;
 • Zbaton me rigorozitet rregullat teknike dhe kodin e veshjes së punëtorëve;
 • Organizon dhe koordinon stafin në varësi (teknik, brigadier, hidraulik, elektricist, topograf) për punime në kantier;
 • Koordinon programin e punës midis kontraktoreve, aty ku puna e tyre ndërthuret në faza të caktuara;
 • Evidenton nevojat për materiale, dhe i mirë administron ato (makineritë dhe fuqisë punëtore);
 • Përgatit raporte ditore, javore, mujore me problematikat dhe ecuritë përkatëse;

KËRKESA TË PËRGJITHSHME PËR KANDIDATËT:

 • Kandidati preferohet të ketë përfunduar studimet për Inxhinieri Ndërtimi;
 • Të ketë eksperience pune në pozicionin mbi 5 vjet;

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar Curriculum Vitae (CV) dhe një letër motivimi në adresën e e-mailit:

[email protected]

Shfaq Komentet (0)

Shkruaj nje koment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

* *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.