AKTUALITET

Apeli i GJKKO shtyn vendimin për Berishën dhe Malltezin, kur do të zhvillohet seanca e radhës

16:19 - 20.11.23 E.D
GSH APP Download on Apple Store Get it on Google Play

Apeli i GjKKO ka shtyrë seancën ndaj ish-kryeministrit Sali Berisha dhe Jamarbër Malltezin lidhur me çështjen e privatizimit të ish-kompleksit Partizani.
Pas dëgjimit të palëve, Apeli ka vendosur që seanca e radhës do të zhvillohet ditën e martë, 21 nëntor 2023.

Njoftimi:

Gjykata e Posaçme e Apelit për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar, me trup gjykues monokratik të përbërë nga gjyqtarja Iliriana Olldashi, sot më 20.11.2023, ora 09:00, lidhur me çështjen penale nr. 56 akti, datë 14.11.2023 regjistrimi, mbi ankimin e personave nën hetim S.B. dhe J.M., me objekt: “Ankim ndaj vendimit nr. 112, datë 20.10.2023 të Gjykatës së Posaçme të Shkallës së Parë për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar” që ka disponuar në lëndë të masave të sigurimit personal, pasi dëgjoi palët, i dha fund shqyrtimit gjyqësor po në datë 20.11.2023, ora 16:00, dhe urdhëroi shtyrjen e shpalljes së vendimit në datë 21.11.2023, ora 11:00.

vijon…


Shfaq Komentet (0)

Shkruaj nje koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.