AKTUALITET

Meghan Markle/ Beteja ligjore e gjysmëmotrës Samantha, akuzon dukeshën për ‘shpifje’

12:09 - 28.11.23 E.D
GSH APP Download on Apple Store Get it on Google Play

Një mosmarrëveshje e gjatë ligjore ka hyrë mes Meghan Markle dhe gjysmë motrës e saj, Samantha, ku kjo e fundit e akuzon për “shpifje”. Konkretisht, 59-vjeçarja e paditi atë, duke kërkuar 75,000 dollarë dëmshpërblim, pas intervistës së Markle me Oprah Winfrey, në të cilën ajo e përshkroi veten si një “fëmijë të vetëm”, ​​duke shtuar se “nuk e njeh vërtet” gjysmë motrën e saj.
Data e ardhshme e gjyqit është caktuar për në nëntor 2024, megjithëse vetë Markle nuk do të duhet të paraqitet.

Samantha është motra e saj nga ana e babait të tyre, Thomas. Në intervistat televizive dhe radiofonike që ka dhënë, ajo pohon se si fëmijë kanë qenë afër njëri-tjetrit dhe se shpeshherë “e ndihmonte Meghan me detyrat e shtëpisë” dhe e çonte për shëtitje në qendër.

“Kur Meghan filloi të përjetonte sukses si aktore, ajo nuk kishte më kohë për motrën e saj më të madhe, Samantën. Në vitin 2016 ata kishin pushuar së vizituari njëri-tjetrin, edhe pse me sa dinte Samantha, nuk kishte pasur asnjë keqkuptim mes tyre”.

Sipas dokumenteve të depozituara në gjykatë: “Kur Meghan filloi të përjetonte sukses si aktore, ajo nuk kishte më kohë për motrën e saj më të madhe, Samantën. Në vitin 2016 ata kishin pushuar së vizituari njëri-tjetrin, edhe pse me sa dinte Samantha, nuk kishte pasur asnjë keqkuptim mes tyre.

“Fatkeqësisht, sapo Meghan u takua dhe filloi të takohej me Princin Harry, ajo u bë armiqësore ndaj Samantës, si dhe ndaj gjysmëvëllait dhe babait të tyre, dhe ata u larguan.

Shihni videon


Shfaq Komentet (0)

Shkruaj nje koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.