Në një postim në rrjetin social Instagram, këngëtari zbulon se Eva ka qenë fasne e tij, ndërsa shkruan se “E bëj këtë postim pasi ndjej dhimbje sikur kam humbur dike që është pjesë e familjes”.
“Eva Taso, vetëm 24 vjeçe sapo u ndaj nga jeta në një aksident fatal. Një vajzë kaq shumë e kulturuar, e dashur, pozitive dhe sytë i rrezatonin vetëm mirësi.

Një fanse e muzikës sime dhe që fëmijë e deri sot nuk la asnjëherë asnjë event, koncert apo rast të rëndësishëm për mua pa qenë prezentë dhe me dashurinë dhe mbështetjen e saj.

E bëj këtë postim pasi ndjej dhimbje sikur kam humbur dike që është pjesë e familjes.”, shkruan ai.