Megaoperacioni në disa qytete të vendit, SPAK: U goditën 7 grupe të strukturuara kriminale dhe u sekuestruan pasuri me vlerë 3 milion euro

Prokuroria e Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar, me anë të një tjetër njoftimi zyrtar, ka bërë me dije se gjatë megaoperacionit ku u lëshuan 50 urdhër-arreste, janë sekuestruar në cilësinë e provës materiale pasuri me vlerë rreth 3 milion euro. Sipas SPAK, gjatë këtij operacioni janë goditur shtatë grupe kriminale me fuqi të … Continue reading Megaoperacioni në disa qytete të vendit, SPAK: U goditën 7 grupe të strukturuara kriminale dhe u sekuestruan pasuri me vlerë 3 milion euro