Pëllumb Pipero: Nga këshillat që më jep familja tek pyetjet e çuditshme që më vijnë. Kur dal nga shtëpia s’marr leje, ja çfarë do të mbaj mend nga kjo pandemi

Enida Himaj-Prej më shumë se një muaji, Pëllumb Pipero së bashku me kolegët e tij është në vijë të parë në luftën ndaj Koronavirusit. Mjeku i mirënjohur gjithashtu thuajse përditë është pjesë e mediave, duke i dhënë përgjigje pyetjeve dhe shqetësimeve të qytetarëve. Ndaj ne vendosëm që në këtë intervistë ta pyesnim Piperon për të … Vazhdoni me leximin e Pëllumb Pipero: Nga këshillat që më jep familja tek pyetjet e çuditshme që më vijnë. Kur dal nga shtëpia s’marr leje, ja çfarë do të mbaj mend nga kjo pandemi