LIFE STYLE

Mësoni kush janë gjërat që nuk duhet të fshini me fshesën me korent

12:00 - 23.06.22 Gazeta Shqiptare
GSH APP Get it on Google Play

Ju duket se është një zgjidhje e shpejtë duke pastruar me fshesën me korent,
por janë disa gjëra që më mirë t’u lihen fshesës së zakonshme.

Do të lodheni pak, por fshesa me korent do të ketë jetëgjatësi dhe do t’ju falenderojë. 🙂

 • Ushqime të lagura
 • Gjethe
 • Hiri
 • Pluhura dërrase
 • Monedha
 • Pluhura makiazhi
 • Dheu
 • Tufa flokësh
 • Letra të prera
 • Copa të mëdha xhamash
 • Pjesë të vogla lodrash

 


Shfaq Komentet (0)

Shkruaj nje koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.