Pas kryeministrit Rama, Presidenti i Republikës Bajram Begaj ka shprehur urimin e tij po ashtu për Erdogan përmes një postimi në Twitter.
“Urime të përzemërta @RTerdogan në rizgjedhjen tuaj! Partneriteti dhe miqësia vëllazërore mes Shqipërisë dhe Turqisë do të vazhdojnë dhe do të rritet më tej”, shkroi Begaj.