Këndi i njoftimeve

Njoftim/ Shoqëria PRIMALL shpk

00:00 - 20.08.23 Gazeta Shqiptare
GSH APP Download on Apple Store Get it on Google Play

Shoqëria PRIMALL shpk, distributor i autorizuar për Shqipërinë i markave të kompanisë ndërkombëtare “JT International”, njofton që çmimi i produktit të ri që fillon të tregtohet duke filluar nga data 17.08.2023 është si më poshtë:




Marka Çmimi përfundimtar nga 17.08.2023 (TVSH e përfshire)
Sobranie Black 500 lekë

Njoftimi bëhet në përputhje me udhëzimin nr 2 datë 28.01.2010 të Ministrisë së Financave dhe Udhëzimit nr 17 datë 13.05.2008 “Për tatimin mbi vlerën e shtuar në Republikën e Shqipërisë” (i ndryshuar).

 


Shfaq Komentet (0)

Shkruaj nje koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.