BLUETOOTH

Disa arsye pse nuk duhet ta hapni celularin e partnerit tuaj pa leje: Nëse fshihesh, je njësoj si një hajdut…

16:59 - 12.02.24 E.P
GSH APP Download on Apple Store Get it on Google Play

Pothuajse gjysma e njerëzve që kanë partnerë pranojnë se kanë hapur celularin e të dashurës ose të dashurit pa leje. Nëse qëllimet tuaja janë serioze, nuk ka asgjë që duhet të fshihet, por në fakt, disa raste tregojnë se zakoni i hapjes së celularit të partnerit çon në ndarje. Më qartë, këto janë arsyet pse nuk duhet të keni zakon të kontrolloni celularin pa leje.
E keni parasysh kur babai ose nëna të pyesin me detaje se çfarë bën gjatë gjithë ditës, edhe pse ti je i rritur? Kështu ndjen edhe i dashuri juaj. Ai/Ajo do të mendojë se ju jeni si nëna e tij që përpiqet ta kontrollojë sepse ka merakun e një gabimi të mundshëm.

Problemi tjetër është se ju vetë nuk keni qenë kurrë i sinqertë për hapjen e përmbajtjes së telefonit tuaj.

Një shembull tjetër është rasti kur ju nuk komunikoni me partnerin ose partneren por çdo gjë që shikoni në telefonin e tyre është ashtu siç mendoni ju.

Për shembull nëse gjeni një foto të një gruaje seksi dhe nuk kërkoni sqarime, kjo në fakt do të çojë në probleme. Ju patjetër do të arrini në përfundimet tuaja dhe ky është një zakon që nuk është i mirë për marrëdhënien tuaj. Edhe nëse vërtet dëshironi të dini më shumë rreth tij përmes aktiviteteve të tij në smartfonin e tij, mos harroni ta diskutoni këtë çështje më atë.

Nëse rezulton se ke vetëm status ‘crush’ pra jeni në fazë pëlqimi dhe vetë dilni nuk e keni akoma  të dashur as  të fejuarin, atëherë nuk ke asnjë autoritet te hapesh celularin e tij.  Respekti i ndërsjellë dhe mos cenimi i privatësisë është një nga çelësat për një marrëdhënie të qëndrueshme. Nëse dëshironi që marrëdhënia juaj me të të vazhdojë të jetë harmonike deri në një nivel më serioz, nuk duhet të shkelni këtë zonë të privatësisë.

Nuk është gabim të hapësh celularin e partnerit, përderisa ai e di që po kontrollon përmbajtjen e celularit të tij. Kjo do të thotë që ju mund të hapni përmbajtjen e smartfonit të tij vetëm nëse ai e di dhe e lejon atë. Nëse fshihesh, je njësoj si një hajdut që hyn në shtëpinë e dikujt pa leje. Mbajeni marrëdhënien tuaj harmonike duke iu përmbajtur gjërave të thjeshta siç janë çështjet e privatësisë.

 


Shfaq Komentet (0)

Shkruaj nje koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.