Aktualitet

Shorteu BIRRA TIRANA/ Fituesit e shorteut të 3-të që u hodh LIVE në datë 12.01.2021 në News24

12:13 - 14.01.21 gsh

Cdo konsumator i rritur i birrës mund të jetë fitues çdo javë deri në datë 09 Shkurt 2021 në shorteun që hidhet LIVE në News24 në orën 16:00 çdo të martë, në emisionin “Rrugëtim me Anilën”. Pjesëmarrja në shorte është e mundur për çdo konsumator të rritur i/e cila konsumon 5 produkte BIRRA TIRANA dhe dorëzon 5 tapa ose kanace të konsumuara në pikat e autorizuara për shpërndarjen e biletave të këtij shorteu dhe bëhet pjesmarrës në shorteun ku mund të fitojë 101 dhurata çdo javë.Ftojmë të gjithë kosumarët e birrës të bëhen fitues në këtë shorte duke konsumuar produktet e freskëta dhe cilësore BIRRA TIRANA.

Në listën e mëposhtme janë publikuar të gjithë numrat serial të biletave fituese të shorteut të 3-të dhe qytetet ku këto bileta janë plotësuar.

Bursa Studimi pranë universitetit “LUARASI”

 

Nr. Serial: 1220049349                      PATOS

 

Smart phone SAMASUNG Galaxy A21s

 

Nr. Serial: 1220015321                      BALLSH

 

Nr. Serial: 1220011952                      LAC

 

Nr. Serial: 1220015348                      BALLSH

 

 

 

Televizorë FUEGO Led 32’ 600 T

 

Nr. Serial: 1220048023                      VLORE

 

Nr. Serial: 1220049357                      TIRANE

 

Nr. Serial: 1220011994                      LEZHE

 

 

 

Zarfa me para, 10,000 Lek

 

Nr. Serial: 1220006134                      BERAT

 

Nr. Serial: 1220008495                      SHKODER

 

Nr. Serial: 1220007043                      ELBASAN

 

Nr. Serial: 1220008527                      SHKODER

 

Nr. Serial: 1220011413                      LEZHE

 

Nr. Serial: 1220003104                      ELBASAN

 

Nr. Serial: 1220005812                      DURRES

 

Nr. Serial: 1220002659                      KORCE

 

Nr. Serial: 1220011471                      RRABOSHT

 

Nr. Serial: 1220011427                      LEZHE

 

Nr. Serial: 1220002666                      KORCE

 

Nr. Serial: 1220000137                      LUSHNJE

 

Nr. Serial: 1220045960                      BULQIZE

 

Nr. Serial: 1220005717                      DURRES

 

Nr. Serial: 1220049611                      TIRANE

 

Nr. Serial: 1220047323                      SAUK

 

Nr. Serial: 1220011438                      KALLMET

 

Nr. Serial: 1220000128                      LUSHNJE

 

Nr. Serial: 1220049400                      TIRANE

 

Nr. Serial: 1220005775                      DURRES

 

 

Set gotash me logo “BIRRA TIRANA”

 

Nr. Serial: 1220015196                      BALLSH

 

Nr. Serial: 1220000554                      KUCOVE

 

Nr. Serial: 1220017442                      LEZHE

 

Nr. Serial: 1220011999                      LEZHE

 

Nr. Serial: 1220015334                      BALLSH

 

Nr. Serial: 1220011409                      MILOT

 

Nr. Serial: 1220008105                      SHKODER

 

Nr. Serial: 1220008498                      SHKODER

 

Nr. Serial: 1220017838                      TIRANE

 

Nr. Serial: 1220015343                      BALLSH

 

 

 

Koli 24 x 0.33 me BIRRA TIRANA

 

Nr. Serial: 1220048722                      SHKODER

 

Nr. Serial: 1220011824                      LEZHE

 

Nr. Serial: 1220006308                      BERAT

 

Nr. Serial: 1220015341                      BALLSH

 

Nr. Serial: 1220000136                      TIRANE

 

Nr. Serial: 1220045934                      BULQIZE

 

Nr. Serial: 1220013300                      BATHORE

 

Nr. Serial: 1220008443                      SHKODER

 

Nr. Serial: 1220008550                      SHKODER

 

 

Nr. Serial: 1220017823                      TIRANE

 

Nr. Serial: 1220013284                      TIRANE

 

Nr. Serial: 1220006309                      BERAT

 

Nr. Serial: 1220013134                      TIRANE

 

Nr. Serial: 1220011833                      LEZHE

 

Nr. Serial: 1220011416                      LEZHE

 

Nr. Serial: 1220006316                      BERAT

 

Nr. Serial: 1220017808                      TIRANE

 

Nr. Serial: 1220005748                      DURRES

 

Nr. Serial: 1220011825                      LEZHE

 

Nr. Serial: 1220015319                      BALLSH

 

Nr. Serial: 1220011403                      BALLDRE

 

Nr. Serial: 1220008515                      SHKODER

 

Nr. Serial: 1220002685                      KORCE

 

Nr. Serial: 1220014162                      TIRANE

 

Nr. Serial: 1220014179                      TIRANE

 

Nr. Serial: 1220048680                      SHKODER

 

Nr. Serial: 1220008564                      SHKODER

 

Nr. Serial: 1220017525                      TIRANE

 

Nr. Serial: 1220006174                      BERAT

 

Nr. Serial: 1220000130                      BERAT

 

 

 

Bileta falas për shorteun e rradhës

 

 

 

Nr. Serial: 1220015331                      BALLSH

 

Nr. Serial: 1220045959                      BULQIZE

 

Nr. Serial: 1220002668                      KORCE

 

Nr. Serial: 1220014173                      TIRANE

 

Nr. Serial: 1220049369                      TIRANE

 

Nr. Serial: 1220017792                      ELBASAN

 

Nr. Serial: 1220006159                      BERAT

 

Nr. Serial: 1220006128                      BERAT

 

Nr. Serial: 1220005522                      RROGOZHINE

 

Nr. Serial: 1220015304                      BALLSH

 

Nr. Serial: 1220005743                      DURRES

 

Nr. Serial: 1220008102                      SHODER

 

Nr. Serial: 1220011826                      LEZHE

 

Nr. Serial: 1220011979                      LEZHE

 

Nr. Serial: 1220013481                      TIRANE

 

Nr. Serial: 1220006163                      BERAT

 

Nr. Serial: 1220006127                      BERAT

 

Nr. Serial: 1220011814                      LEZHE

 

Nr. Serial: 1220008442                      SHKODER

 

Nr. Serial: 1220046043                      PESHKOPI

 

Nr. Serial: 1220046028                      PESHKOPI

 

Nr. Serial: 1220007041                      ELBASAN

 

Nr. Serial: 1220005730                      DURRES

 

Nr. Serial: 1220015345                      BALLSH

 

Nr. Serial: 1220011983                      RRESHEN

 

Nr. Serial: 1220005825                      DURRES

 

Nr. Serial: 1220011490                      BALLDREN

 

Nr. Serial: 1220049699                      TIRANE

 

Nr. Serial: 1220049758                      TIRANE

 

Nr. Serial: 1220005755                      DURRES

 

Nr. Serial: 1220008507                      SHKODER

 

Nr. Serial: 1220006164                      BERAT

 

Nr. Serial: 1220046021                      PESHKOPI

 

Nr. Serial: 1220048709                      SHKODER

Shfaq Komentet (0)

Shkruaj nje koment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

* *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.