AKTUALITET

Rritet nafta, çmimet e reja të hidrokarbureve

14:32 - 24.09.22 Gazeta Shqiptare
GSH APP Get it on Google Play

Rritet sërish çmimi i naftës në vend. Nga 216 lekë/litri që u caktua një javë më parë, të shtunën Bordi vendosi që nafta të shitet me pakicë jo më shumë se 223 lekë/litri. Nuk ka pësuar ndryshim çmimi i benzinës teksa gazi është rritur me 1 lek.
NJOFTIMI

Çmimi i shitjes me pakicë i nënproduktit gasoil i standardit SSH EN 590 të jetë jo më shumë se 223 lekë/litri, ndërsa i shitjes me shumicë jo më shumë se 211 lekë/litër.

Çmimi i shitjes me pakicë i nënproduktit benzinë e standardit SSH EN të jetë jo më shumë se 194 lekë/litri,ndërsa i shitjes me shumicë jo më shumë se 182 lekë/litër.

Çmimi i shitjes me pakicë i nënproduktit gaz, të jetë 78 lekë/litri me pakicë dhe i shitjes me shumicë 66 lekë/litër për automjetet.


Shfaq Komentet (0)

Shkruaj nje koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.